Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
E tam. Prezydent to i tak figurant, wiec jesli juz wybierac to kogos z prezencja:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Kanakk, ten Pan agitator nie przejmuje się żadnymi wpisami. Oświeciło mnie w końcu, że jakiekolwiek próby, tłumaczenia czegokolwiek, mijają się z celem. Ciekawe, czy w końcu odpowie na Twoje posty, które zawierają konkrety, czy jakoś sie do nich odniesie? Zobaczymy...Ja juz dzisiaj nie będę szykowała kanapek i termosu kawy, z zamiarem oczekiwania na "złote myśli" Magieldy

To jak będzie Panie Magielda? Wda sie Pan w końcu w polemikę, co do której nie widział Pan wcześniej powodu? Teraz padły słowa, co do których wypada się ustosunkowac, tym bardziej, że założyło się takowy wątek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Literowki, literowkami. Ale jezeli chcesz, czlowieku, odwolywac sie do patriotyzmu Polakow w Norwegii, naucz sie pisac to slowo. Zenada.
Poza tym, jak osobe pamietajaca rzady PZPR w PRL, ogarnia mnie przerazenie na mysl o perspektywie rzadow KRK...Ludzie zainteresowani sa tworzeniem godnych warunkow zycia w oparciu o zdrowe zasady ekonomiczne. Na szczecie mlodemu pokoleniu coraz trudniej zamacic w glowach rzucajac hasla jak "NMP Obronczyni Narodu", "Uciemiezony Narod Polski", "Kazdy Polak to katolik", "Niemcy chca nam odebrac Slask" itp.
Jaki ty osobiscie proponujesz program polityczny dla Polski, bez odwolywania sie do KRK oraz skrajnego nacjonalizmu, ktory za rzadow Kaczynskich sklocil Polske prawie ze wszystkimi sasiadami (skad my to znamy...)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Lærer napisał:
Literowki, literowkami. Ale jezeli chcesz, czlowieku, odwolywac sie do patriotyzmu Polakow w Norwegii, naucz sie pisac to slowo. Zenada.

Zenadą to jest to, że ktoś zwraca innej osobie uwagę na pisownię jakiegoś słowa, a sam nie ma pojęcia o jego pisowni
PATRYJOTYZM nie patriotyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
giovi2 napisał:
Lærer napisał:

Zenadą to jest to, że ktoś zwraca innej osobie uwagę na pisownię jakiegoś słowa, a sam nie ma pojęcia o jego pisowni
PATRYJOTYZM nie patriotyzm

Sorry, Giovi2!

so.pwn.pl/lista.php?co=patriotyzm

Sprawdz zanim sie osmieszysz.

Mowimy "patryjota", "patryjotyzm", ale piszemy "patriota", "patriotyzm". Slowo pochodzi od lacinskiego "patria" (nie patryja) = ojczyzna.

PS. Giovi2 pewnie tez uwaza, ze slowo "zwolennik" pisze sie przez 2 "L", jak w naglowku tego watku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Ja glosuje na Jara!!!

Jaro Żołądźi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
robert nowak
(robik)
Wiking
predzej sobie reke odetne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Nudnik Szpiklez- A podrosłes juz troche o d ustawki? Bo jabłek świeżych jeszcze nie ma , a rożen z grillem właśnie odpalam.Kanakk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pieprzycie jak zwykle i zawsze a nie solicie Magielda, więc nie da się tego zjeść Zwłaszcza przez tych co już mają starte co nieco zęby na tej waszej kuchni politycznej. Popatrz trochę uważniej na ręce tego swojego lidera a dopiero chwal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
kanakk napisał:
Nudnik Szpiklez- A podrosłes juz troche o d ustawki? Bo jabłek świeżych jeszcze nie ma , a rożen z grillem właśnie odpalam.Kanakk

Kanakk czy Tobie hodzi o ta swinie???

juz jej nie ma Tygrys ja zjadl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok